mnli ozg96 ben gittim fiyatlar normal mağazalardan 3-5₺ daha uygun çok ooo indirimlik bir fark yok ama mesela 410₺ tuttu bir mağazada aldıklarım 10₺ daha almadılar falan yani değer mi tartışılır uzaktan gidecekseniz arabanın yakıtı otopark parası denk gelir gibi
PembeKoala ozg96 ben gitmiştim ama fiyatlar aynı gidip yorulmaya değmez kalabalıkta bide sürekli merdiven inip çıkıyosun kat kat orası ben ebebekten daha uyguna aldığım şeyler var havuzluhan bana pahalı geldi belki bütün herşeyi aynı yerden alırsanız güzel indirim yapabilirler ama diğer türlü değmez
Senalii ozg96 Bence boşu boşuna hiç gitmeyin derim, netten takip edip indirimli almak çok daha iyi. Merdivenleri de yorucu. Ben gittim ama bir iğne almadan döndüm hiç gitmeye değmez
Sedakctpe Sedakryl cumartesi günleri açık havuzlu han ben geçtiğimiz cumartesi günü yaptım alışverişi ama felaket kalabalık oluyor 😓
Bsecill PembeKoala lohusa gecelik sabahlık felan varmıydı acaba? Ben gecelik için gitmek istiyorum ama fiyatlar çok öu yüksekti
Busraoz Sedakryl Ben de bu Çarşamba gidicem fiyatlar hemen hemen her yerle aynıymış bence oranın avantajı ve benim gitme amacım her şeyi bir arada bulabilmek bir kerede yap bitir alışverişi🥰
Mervenurysr Bsecill vardı canım, kısa kollular kapıda olanlar 70 den başlıyor uzun kollular 150 tl den başlıyor seçeneğe göre artıyor fiyatları, zaten lohusa takımlarında çeşit fazlaydı , bebişler için aynıydı fiyat
Ecem__41 Hiç ucuz değil öyle gittiğime pişman oldum hediyelikler bile draje kutusu sordum tanesi 1,5tl dedi şarkhanda aynısını 0,60krş a aldm .. zaman kaybı