Zuhal_19 Ruzgarhatice ben ikili üçlü tarama yaptırmadim perinatolog a gttim istanbulda esenyurtta çok ta iyi doktor
Nuur2001 Gaziosmanpaşa da asya hastanesinde yaptırdım canım dün. Ama tam yaptıramadık elleriyle yüzünü kapatmıştı yeniden gidicez
Loya06 Zuhal_19 esenyurttamı ben orda otueuyorum ama detaylı usg için bağcılara gidecem adı ne doktorun hangi hastane canım
Seymasezer Loya06 bende esenyurtta oturuyorum burdaki hastaneleri bilmediğim için ta bezmialeme gidiyorum
Zeyk Ruzgarhatice bildiğim kadariyka evet özel hastaneler de yapıyor ama ücreti biraz fazla sanırım. Zaten devlette gideyim detaylı yaptırayım diyemiyoruz çok öncesinden randevu almak lazım bir kaç hafta önceden yani
BaLVeAnnesi Ayrıntılı ultrasonda neler yapılıyor acaba ne kadar sürüyor bende haftaya gideceğim merak ediyorum
Loya06 Seymasezer bezmıalem uzak değilmi canım ya 😊yakında istiyosan beylikdüzü medilife var orda ali sunay diye bi hekim var çok çok iyi orayı tavsiye ederim
mercan2020 Ben Cerrahpaşa da yaptırdım 20 dk civarı sürdü.yüzünü göstermedi elleriyle kapadı ama bir sorun yok dedi.