Csrd11 Hanımlar 26. Haftadayım izmire yeni taşındım iyi bir hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum. Kendimi ve bebeğimi güvende hissedeceğim bir hastane ve doktor 🙏🏻🙏🏻
Ezgi_Deniz Csrd11 Medicalpark a gidiyorum. Zekeriya Güngör doktorumun ismi. Ben çok memnunum. Ama özel sağlık sigortam var. Muayene için ne kadar alıyorlar doğum ne kadara çıkıyor bilmiyorum.
Feyzaselh Csrd11 Egepol Cem Büyüktosun Ege Yaşam Kadir Fatih Uçar Hayat Hastanesi Fatih Tuncel Çınarlı Reşat Bozoklar
Mutluluk35 Csrd11 medicalpark dr volkan emirdar çok mükemmel bi dr kime tavsiye ettiysemde çok memnun muayene ucreti 200 tl
ravza_35 Yesilyurt devlet hastanesinde servet gencdal cok anlayislj guler yuzlu bi doktor ben ona gidiyorum nasipse dogumada o giricek
Bayanmiyav Csrd11 özel ege şehir hastanesi Dr Ferit Tuna canım bende bayraklı dayım doktorumdan çok memnundum maddi imkanlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım fakat inan muhteşem bir insan
fadimeozbas @Csrd11 İzmir Can Hastahanesi - Dr Vedat Uluğ Ebe Vildan Yıldırım instagramdan takip edebilirsin☺️
espalp Csrd11 Cem bey ya da Bülent bey 👍🏻 Bülent beyden randevu bulmak daha zor hemen ararsan ileri tarihe alabilirsin. Benim doktorum Cem bey çok memnunum🙏🏻👍🏻
BirVeraAnnesi35 Csrd11 Bülent Turgut Ay ı kesinlikle aramalısın canm ayın 15 inde randevular açılır şansına bak yarın hemen sabah arayıp randevu ayarlayabilirsin
Brnsl Csrd11 Bülent beye gidiyorum ben canım memnunum telefondan da destek veriyor herhangi bir durum olduğunda
turkmenart ben su hospital gidiyorum op.dr. ümran özer çok memnunum internette araştırırsan anlarsın ne demek istediğimi.