minikkurabiyem2019 Kızlar 36+4 gunluguz bugun muane oldum bas cevresi bir hafta geride karın cevresi bir hafta geride bacak boyu 2 hafta geride dr sorun yok dedi kg 2600 müş bu ayın sonunda 2. Gebeligim sezeryanım alacak . Böyle olan varmıydı 🤕
MMinee minikkurabiyem2019 Benim ilk gebeliğimde kızım son zamanlarda kilo alamamıştı. 37. Haftamda 2.670 gramla Doğum yapmıştım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sadece birazcık küçük oluyorlar annesi rahat ol 2 buçuk kiloyu geçtiği sürece hiç sıkıntıya girme. Kafanı bunlara takma. Beslenmene devam et☺️
Berfinberf minikkurabiyem2019 bende 34. Haftamdayım benimde karın çevresi bir hafta geride doktorum sorun olmaz dedi sadece minyon bi bebeğin olacak dedi☺️ Sağlıklı olsunlarda Allah'ın izniyle sütümüz yarar inşaAllah🤲🏻 Gönlünü ferah tut canım
minikkurabiyem2019 MMinee kg dan zıyada bu bir hafta geriliklere takıldım dr sorun yok dedi ama ne bilim 😞bugunümüze sukur . Sizde varmuydı böyle bas karın geriligi
Livask Ya bu hafta geriliklerine çok takılmayın. Bana doktorum bunlar milimetrik ölçümler senin kucağına aldığında AA bu kısaymış vs diyeceğin şeyler değil dedi gözle görülür farklılıklar değil dedi, sıkma canını
minikkurabiyem2019 Berfinberf evet aynısını banada dedi amin işlh . Ama bas bir hafta geri karın bir hafta geri bacak 2 tek bir yer olmayınca sıkıntı ettim kendime 🤕
Belgin_62 Renkli ultrason da doktor banada .kafa çevresi alt sınır demişti.1 haftada geriden geliyordu .37 de 2570 doğdu ama 1 Ayda toparladı maşallah her ay 1 kg bazen daha fazla aldı şimdi yaşıtlarına göre üst sınırı zorluyo:) takılma bunlara rahat ol.
minikkurabiyem2019 Eagle564 yok canım dr hiç sorun yok dedi suyumda iyi ntslerdede sıkıntı yok . Sadece minyon olacak genetik dedi boyu 45 cm miş 2 haftadada kg alımıda az geldi bana 34+6 dayken 2.400 dü 36+4 deyiz bugun 2.613 cıktı