Esraannee Kızlar marka olarak tercihiniz ne oldu yada olucak ben alısverıs yapcam ama kararsızım bakım urunlerınde hangı marka iyidir karar veremiyorum? Denedıgınız kesin bu dedıgını urunler var mı?
Yegino Esraannee ben mustelanın merhaba bebek setini aldım ilk başta kullanmak için çevremde de en çok onu önerdiler ama sonrası için daha uygun fiyatlı bi şeye geçiş yapmayı düşünüyorum çocuk alerjik ya da hassas olmadığı sürece hep o kadar para vermek doğru gelmiyo bana. Yine önerilen uygun fiyatlı ürünleri sonrasında değerlendiricem ☺️ bebek bezi ve ıslak mendili sleepy, pişik kremi olarakta desitin aldım bakalım
Srnkrbrn Esraannee ıslak mendil ve bez slepy aldım birazda uni baby stokladım 🤭 Pişik kremi bepanthl alıcam Deterjan da siveno aldım sıvı Sampuan ve bebek yagı da dalin veya sebamed kararsızım
Ozge3747 Esraannee şampuan krem yağ mustela Pişik kremi sudokrem ve mustela Islak mendil unibaby yenidoğan Bez Prima pure aldım
Ebruili Canım söyleyeceğim ürünleri denemedim ama araştırmalarım sonucu alacağım bazı markaları belirledim. Islak mendilde unibaby yeni doğanı aldım, şampuan olarak Sebamed aldım, pişik kreminde ise bepanthol ürününü aldım, bebek bezinde sleepy almayı düşünüyorum. Deterjan olarakta roxy dalan umarım bilgiler işine yarar ama eve depolama yapmıyorum bebeğime neyin iyi geleceğini galiba deneyerek tespit edeceğim ☺️☺️☺️☺️
Esraannee Ebruili bende depolama yapmıycam sadece cabta için bırer adet almak istiyorum 🙂unıbaby ıslak mendil almıstım bıraz kotu koku yapıyor hıc hoslanmadım bana mı oyle denk geldi acaba 😐 diğerlerı ıcınde tesekkur ederım ❤️
Eygy Bende şampuan ve ıslak mendili unibaby yenidoğan Bez molfix Pişik kremi sudo krem yada bephantol kararsızım ikisi arasında
Sdnurr Eygy ben sudokrem aldım bepanthol u sadece pişik olan bölgeye uygulayabiliyormuşuz diğeri öyle değil
El_mu Islak mendil uni baby Şampuan uni baby Bebek deterjanı baby&me Bez sleepy (daha alacağım) Pişik kremi için hiç bilgim yok onu olursa alırım dedim
Esraannee Yegino bende aynı dusuncedeyım canım uygun fiyatlı iyisini bulmak istiyorum kı degıstırmek yapmayayım neye alısırsa iyi gelırse onla devam edıyım dıye 🙂
Esraannee @Srnkrbrn Srnkrbrn unıbaby nın ıslak mendili den ben hıc memnun kalmadım canım bence stoklama Baska marka bakmanı tavsiye ederim
Aminem2020 Islak mendil uni baby yenidoğan ve baby me yenidoğan aldm Bez sleepy Deterjan baby me Mustela bakim seti almayı düşünüyorum içinde 4 parca var şampuanı kremi yagi
yigitmom_ Sampuan=uni baby yenidogan 0-6 ay Islak mendil=uni baby yenidogan ıslak pamuk Bebek yağı ve losyonu=sebamed Pisik kremi=uni baby sudocream ve hametan Bebek bezi=sleppy(almadim henuz) Deterjan=Dalan roxy toz granül
Kbrkrt Mustela set aldım Mustela nın pişik kremini günlük kullanıcam ekstra çok pişik olursa sudokrem kullanırım Bez molfix Islak mendil uni baby veya sleppy alıcam Deterjanda siveno içime sindi sıvı deterjan kullanmak istiyorum granüllü olanlar düşük ısıda erimiyor makinayı tıkıyor diye okudum çoğu yerde
DeryaKuzusu Sebamed in içeriği pek temiz değil yalnız hanımlar. İçindekiler kısmı genelde İngilizce yazdığı için gözden kaçırıyor anneler ama içinde bebek sağlığına zararlı kimyasallar var. Bi araştırın derim. Temiz içerik isterseniz eğer ebebek markası olan baby&me hem uygun hem içeriği son derece temiz (incelemelere göre) Minoris, mustela 👍🏻 bunlar biraz fiyatlı tabi
Ebruili Esraannee ıslak mendille ilgili koku yorumuna denk gelmedim ama zaten evdeyken temizleme pamuğunu kullanarak işlemleri yapmaya karar verdim ☺️☺️☺️ Bu arada ben sudocrem alacaktım ablam İrlanda da yaşıyor İrlanda üretimi ürün ona sordum doktorlar orada tavsiye etmiyorlarmış söylediği şeyi hatırlamıyorum ama içinde bebek için uygun olmayan bir madde varmış bilginiz olsun