Senayerva 35+4 olduk bugün sancılarım devam ediyor şuan doğsa ne olur sizce küveze girmesini hiç istemiyorum kuzumun 😑
Rzlgln534 Senayerva Sancı nasıl oluyor komik gelebilir ama ilk doğumum olacağı için hiç bir bilgim yok kasıklardan mı ?
Mervektk1126 Senayerva ben doğurdum 4 gün küvezde kaldı 36 günlük olduk korkma bişyck olmaz kurtardı o artk kendni ciğer geliştirici yaparlar ztn doğmadan
Deletedmom2 Merveolcay Geçmiş olsun Rabbim şifa versin evladınıza hayırsıyla çıkar inşallah 🙏🏻 haftası iyi aslında neden küveze girdi?
Merveolcay Deletedmom2 solunum yetmezliği varmış... doğumum çok zor geçti ciğerleri gelişmemiş dediler ...
Merveolcay Vuslat_hamza amiin kuzum amiin.. 2600 dü ama aldılar göremedim bile ... başka hastanede yatıyor ben başka hastanedeyim...
haticeebade Mervektk1126 size yapıldımı ciğer geliştirici...bu hastanelerin yoğun bakım ünitesi olması çok önemli yaaa...
Hllswm Merveolcay canım sen dik dur ki bebişin iyi olsun.. onlar minik ama cok savascılar en kısa sürede toparlanır saglıkla kucagına alırsın ins rabbim şifa versin 🤲🏻🤲🏻
Merveolcay Hllswm aminn inşallah kuzum.. rabbim hepimizin yavrusunu korusun.. çok teşekkür ederim 🙏🏼💕
Mervektk1126 haticeebade evet yapıldı iki tane 2 gün sonrada bebişim doğdu evet yenidoğanı çok iyi olması lazım çok şükür bizimki çok iyiydi