Fatmanurars Haribo42 ben bugün pompa aldım biraz uç çıkarıyor ondan sonra bebeği alıyorum emiyor biraz boş gerçi gelmiyor ama zamanla gelir diye umuyorum
Haribo42 Fatmanurars bende deli gibi rezene cayi iciyorum aksamina sutum indi dun gece yani.. coknsukur. Bi gogsumu silikonla digeri normal tutmayida ogrendibgibi
Fatmanurars CinarBaykal sağma Makinesi aldım uç çıkarıyor sonra bebeği alıyorum emiyor ama süt gelmeyince sinirlenip ağlıyor ☺️ Zamanla gelir inşallah
Eren1merve Fatmanurars sezeryanla alakası yok canım dayanabilcegin sıcaklıkta su döksün birisi omuzlarından aşagı ve sureklı sıcak suyla yıka göğüslerini rezene içebilirsin hem bebeğin gazına hem sütüne iyi gelir ve sulu bulgur pilavı ye🤗
Efsuni Yildiz92 o gelen kolostrum çok değerli bir süt ilk 3 gün bebegin midesi kiraz kadar o sütte doyurucu bir çay kaşığı kadar bile ona yeterli gelir 3 4 gün sonra sıvı tüketimiyle süt artar
BuluttSecil Yildiz92 o kolostrum hanfendi bebeğiniz için sütten daha sağlıklı. Muhakkak emzirin boşa gitmesin