Dilanserdar Bennn 🤣 Normalde bomba patlasa uyanmam o kadar düşkünüm ki uykuya hamileliğimden beridir uyku tutmuyor uyanığım hep 4saat yatsam uykumu alıyorum nedense 🤷♀️
elifdemirdag15 Dilanserdar normalde aşırı uykuyu severim ama bu hamileligin son haftaları uyku tutmuyor malesef
Dilanserdar yagizveyazinannesi bunlar doğum öncesi antrenmanımız şimdiden vucut alışıyo uykusuz kalmaya🙄
Yigido Crn321 allah dusmanima vermesin o kasintiyi ben hala çekiyorum sirf bu yuzden uyuyamıyorum kac haftalikdiniz siz
Ilknur_emin Kbramsa kaç ayliksin canım bebisler doğduktan sonra mızmız olmazlarsa doya doya uyuruz insallah
Ozgemlym Bizde şehir dışında kayınvalidelerdeyiz zaten kızım uyutmuyor ama birde başka yatak yabancılıyorum uyuyamıyorum:(
Yigido Ilknur_emin uykular haram oldu gencliğim talan oldu benden tum uykusu olupda uyuyamayanlara gelsin 😂
Gagacim Yigido ayneeennn amin amin amin aklıma gelince bile fena oluyorum diğer gebeliğimde vardı özellikle bacaklarda kaşımaktan kanıyordu artık hiç bi çözüm bulamadım en son adak adadım öyle geçti kurban kestim. Allah yardımcınız olsun
Crn321 Yigido gercekten düsmanıma vermesin 😂😂 özellikle gece 3 te baslıyo sabah 7 ye kadar devam ediyo cözümünü bulamadım hala doktorum tek cözümü dogum diyo 😔 24 haftayım daha cok var sizin kac haftalık
mf_ozturk Dilanserdar valla her seyi denedim canım ama maleseff bi fayda olmadı. Aylardir böyle alıştım artık. Aşırı derece uykum var ama ben odanın icinde bi o yana yuruyorum bi bu yana bacaklarim yoruluyo oyle sızıp kalıyorum anca🤷♀️
Yigido yagizveyazinannesi 36+2 olduk ama ultrasyona gore 37 haftlik 1 hafta bebegim onde gidiyormus üstune gorme diye derler ya yani ben adetliyken hamileymisim o yuzden tam gunumude bilemiyorum bayagi karisik 😂 geleceğine dair tek bir belirtide yok bu arada 🤭