pelen Kızlar yaşayan oldu mu bildiğim kadarıyla herkes yaşamıyor bu durumu ? Adetime 5 gün var ayırt edemedim hangisi diye hafif karın ağrım da var ama bilemedim
Ecemsbaby pelen ben yaşamadım canım ama bir test al istersen idrarda çıkabilir yada en garanti kan testi ver yarın beta hcg öğrenirsin erkenden 😊 inşallah hamilelik vardır da iyi bir gebelik geçirirsin
Kayabusra35 pelen Benim oldu adetime 3 gün falan vardı bi kaç damla geldi adet olucam sandım sonra 2 gün falan daha o şekilde az geldi açılmadı kanama test yaptım silik çıktı aynı gün kanda öğrendim şuan 31+3 olduk oğlumla 🙏
Heisenberg pelen Yerleşme kanaması mı bilmiyorum ama benim 4 haftalıkken bozuk para büyüklüğünde kanamam olmuştu. Ağlaya ağlaya doktora koştum ama kesemde herhangi bir bozulma görülmemişti ve gayet sağlıklıydı.☺️
Zehranurcavus Bende gördüm ama test için çok erken adetine daha 5 gün var ben bekledim 7 günde geçti üstünden öyle kan testi yaptırdım yeni gebeyim
pelen Zehranurcavus Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .. Bende idrar testi yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı Pazartesi kan veririm artık
Minikmucizem18 pelen yerleşme kanamasıdır bence ve silik çizgi gördüysen vardır daha adet gününe var diye çok siliktir
Enen Bende de oldu iki kez geldi açık pembe çok azdı ilki adetimden on gün önce oldu ikincisi adetimden beş gün önce oldu adetin ikinci günü de idrarda silik çıktı kanda öğrenmiştim
Enen pelen evet bende aynı öyleydim o kadar çok karın ağrısı çekmiştim ki hatta dedim yok olamaz kesin adet olacağım demsitim inşallah Rabbim sizinde gönlünüze göre verir 🤗💗
Seda_123 pelen Ben adetime 2 gün kala yaşadım zaten adet kanaması gibi değil belli belirsiz peceteye silince pembe leke geldi daha sonra kahverengiye döndü bi kaç saat sürmüştü benim
NehirHf Ben ilk yerleşme kanamamı adetimden 1 hafta önce yaşadım. Kahverengi ydi. Sadece peçeteye geliyordu. Bir gün içinde 2 3 kez gördüm. 2 gün sonra idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm. Bir gün sonra kan verdim değerim 65 ti. 2 gün sonra 171 oldu. Bu arada 2 gün arayla birer kere daha kahverengi akıntı şeklinde geldi. Sonrasında kesildi. Şimdi 27 haftalık olduk şükür ki. Bi sıkıntımız da olmadı hiç
Happy_mom pelen mende aprelin(nisandi sizde deyesen)7i toy(dügun) oldu 9u hafif kanamam oldu 1saat cekmedi.amma 14u olmali idim.test falan yapmadim. hec deme hamileyemiw.birde mayda bildimki 6 7haftalik gebelikmiw.indide cox wukur 22+4haftalikdi kızım😊