Ecemsbaby Pukhett bende şubat annesiyim inşallah heyecanla bekliyorum ilk tekmesini henüz birşey yok 17 haftada 😊 hissetmenize çok sevindiiiimm 😇
lnyldr EbrarGND bende 21+2 oldum ama hala tam hissetmiyorum bağırsak mı bebeğimin hareketi mi ayırt edemiyorum 😊
Gzrilknur EbrarGND bence uzanın ve bedeninizi dinleyin. Karnınızı okşayın. O tekmeden önce geriliyor azıcık.anlarsınız🤗 Bugün iki defa hissettim 🙏
erbasbebek EbrarGND bende 20yim hala hissetmedim doktorum da çok hareketli nasıl hissetmedin dedi ama hissedemiyorum ben 🙄
EbrarGND erbasbebek evet bizimki de çok hareketli özele gitmistim ultrasonda gördüm doktor da söyledi ama gerçekten hissedilmiyor
Dilanserdar Zayıf ve minyon tipli kadınlar daha net hissedrmiş ben 18 de hiissetmiştim elimi koyduğumda
Ecemsbaby https://hizliresim.com/zGLdnB bebeğin hareketleri ile ilgili bir yazı okumuştum aslında o kadar da erken değilmiş 😊 kişiden kişiye değişiyor tabi
Zuzum_20 Ben bayadır hissediyorum ama iki haftadır daha güçlü sekilde hissediyorum ama eşim hissetmiyor 21+4 olduk bizde 😍