Cileginannesi Aşı olurken hiç acımadı sadece aşı cıktıktan sonra biraz yayılma acısı oldu o da hemen gectı zaten. Normalde hassas ve kırılgan bi yapım olmasına ragmen gayet ıyıydı hersey. Korkulacak bısey yokmus yani;)
Hazelkrnz Cileginannesi ilk gün bende hissetmedim 1.dozda.Ama ertesi gün ne yazıkki kolum çok ağrıyordu ağladığımı biliyorum tabiki kişiden kişiye değişir canım inşallah ağrın olmaz
Merrvee Cileginannesi ilk dozda bende hiç bişey hissetmemiştim vuruldugu anda , sonraki 3 gün kolumu kaldiramadim ağridan
Akademisyenanne Cileginannesi ilk gun ben de oyleydim. Hatta dugune gittim. Ertesi gun ve sonraki gunler cok agrim oldu. 5 gun surdu.
annevebebek17 Cileginannesi bende iki tane oldum canım tetanoz ne vurulurken ne çıkarken nede ilac yayılırken hiçbirşey hissetmedim çok şükür 😄 sadece ilk aşı dan birgün sonra sol kolumda ağrım olmuştu oda hemen gecti ikincide o bile olmadı.
Balkizinanesi Cileginannesi bende oldum ilkgun bişey hissetmedim ama sonrası çok kötü ikinci dozuna girmicem o derece yani
Zeyno61 Bende dün oldum o an ve sonraki 10 saat hiçbirşeyin yoktu ama şuan ağrısı uykumdan uyandırdı 🙄
Cileginannesi Hafif bi ağrı oluyo ama abartılacak bi agrım olmadı cok sukur. Temızlıgımı yapıcam gunluk hayatıma devam edıcem zaten aklına gelmeyınce de hıssetmıyosun
Tazeanne0134 Cileginannesi kuzum vurulurken sorun olmuyor vurulduktan 1-2 gün sonra biraz ağrı yapıyor falan yani