sdsd Semuss 3 gün sonra kullanmaya baslayabılırsınız diyorlardı, kimisi dikişimi cok acıtıyor kullanamadım dıyor kimiside korse sıktıgı ıcın canım acımıyordu egılım kalkerken dogrulurken dıyor, ama kullanmak lazım ,korse önerileri alabiliriz😊
saka36 Kullanmadan olmuyor canım. Ne kadar erken kullanorsan o kadar iyi sonuç alırısn. Ayrıca benm ağırlarıma da iyi gelmişti. Ben ikinci doğumdan sonra da hemen kullanacağım
Semuss saka36 bir hafta oldu Doğum yapalı korkuyorum bisey olur mı diye bugün doktora da gittim unutmuşum sormayı çok kalmadı karnım ama sonradan çıkarsa diye korkuyorum
saka36 Semuss canım kullanmalısın. Bir hafta olmuş yamuna gibi sert ürünleri değilde saha yumuşak kumaşlı ürünler tercih edebilirsin. Ben agraflı bir bel korsesi kullanmıştım. Kumaşı yumuşacıktı hiç dikişlerim ağrımamıştı
saka36 http://mngiyim.sitemia.com/m-i-agrafli-double-korse Ben bu ürünü almıştım. Magazasından almıştım ama sizin için sitelerine de girip baktım. Hem dikişleri acıtmıyor hemde uygun. Tavsiyemdir😊
Semuss sdsd genel de acıyor diye duydum Ablam da sezeryan oldu hemen kullanamadı benim de hafif agrım var daha kötü olursa diye endişe ettim ama yumuşak bi TAne bakayım deneyim
Denizay Yinebu forumda biri owli marka biri de vizor marka önermişti. Henüz gidip bakmadım, almadım. Aklımda.