Yusufeymeninannesi Kızlar 6+3 haftalık gebeyim. 3 gündür vücuduma buz ıslak havlu basıyorum her tarafm özellikle basim kollarım yanıyor bu normal mi ? Bide 13.4 tansiyon normal mi sormayi unittum doktora ve ayran içmekten perişan oldum gidip gelip ayran fenayım yanıyorum
Asrinayaz Yusufeymeninannesi canm normal bnde ilk o haftakarda yanıyordum ayaklarımın altına buz koyuyordum
Yusufeymeninannesi Asrinayaz yanınca kiz oluyor diyorlar doğrumu acaba çok istiyorum rüyamda da meryem ismini duydum
Asrinayaz Yusufeymeninannesi valla bn de bilmiyorum çok yandım ekşi yiyorum basene yana doğru genişliyorum ama keseme görede erkk diyor insanlar doktor daha anlaymadı belli değil
Luisluis Aynen ben de o günlerde yanıyordum ayaklarımın altı özellikle, normalde çok üşüyen bi insandım elim ayağım hiç ısınmaz yaz kış çorap giyerim ama o günlerde hep yandım eşim bile diyordu aşırı sıcaksın diye. Ama uzun sürmedi iki hafta geçti şimdi yine donuyorum 😀😀😀
Kuubra Yusufeymeninannesi canim tansiyonun yuksek, cok yaniyorsan ilik dus almak iyi gelebilir soguk dus alma usutursun daha kotu olabilir😊
2cocukluhayatadogru Yusufeymeninannesi tansiyonun yüksek canım, tuzu tamamen kesmelisin, zaten her yiyeceğin içinde tuz oluyor bir miktar, doktoruna danış tansiyon şakaya gelmez