Yusufaras Oglannesi canim şuan senin randevun haftada bende randevu 15 gun tamamlamadan vermiyor devlete gidiyorum ve mecbur randevu almadan direk gidiyorum söylüyorum kontrolüm var son ayim randevu alamadim agrım var giriyorum
Oglannesi Yusufaras aslında alabilirsin neden 15 gün olmadan vermiyo devlet anlamadım devlettende gına geldi ya ben yalvardım sezeryana al diye yok normali beklicez diyo bellirli bi doktor yok kim denk gelirse gidiyorum nolcak bakalim
fnur Senin dedigin islaklik bende 20.haftadan beri var bende bebegin.suyu sanmistim basta ama.idrar kaciriyorum sonradan anladim ozellikle tuvalletten sonra adım atsam Gidiyor 32.haftadayim hala aynı
Yusufaras Oglannesi alınmıyor arıyorsun mesella 15 gun süreyi aştığı icin veremiyoruz diyor anca dediğin gibi farkli farkli doktorlara denk geliyor ama aynı doktor istiyorsan devamlı mesella onu sürekli arayip yakalanan lazım zor yani
Sibel Oglannesi özelin acilene gidin en azından ne olduğunu anlarsınız bakarsınız Doğumla alakalı kanunıniye gıdersınız ama muhakkak gidin doktora ayrıca orda Doğum yapacaksınız sanırım orayla alakalı bilgi verebılır mısınız bana da çok yakın merak edıyorum o hastahaneyı
Arya92 Ben MHRS uygulamasını indirdim ordan alıyorum randevuları devlet için ama 15gun 1hafta sonraya açılıyor.cok önemli birseyse en temiz yolu acile gitmek