Burcenin_annesi Selamlar herkese. Ya bebek arabası almak istiyorum ve hangisi iyi hangisi saglam oluyo bi türlü karar veremedim hem hesaplı bişey olsun istiyorum hem saglam olsun bi çok yorum okudum araştırdım ama kararsızım halen daha bulamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz? Sizce hangi marka almalıyım?
Evinanne Burcenin_annesi bende daha tam bakmadım ama hem baston olan hemde pusetli olan bi model alacağım ilk zamanlar pusetle kullanacağım büyüdüğü zaman baston olarak şuanlık öyle düşünüyorum geçen gün e bebekte casual marka baktık içime de sindi ama fiyatı 1800₺ ydi tabi daha araştırıcam
Pembepanjur Burcenin_annesi valla 2 kez aldım ağırlığından kullanamadım. Bunların şöyle hafifçecik olanı yokmu? En hafifif 7 kilo . Cok fazla :(( birde 15 kilolar felan aman aman
Gizemabc Burcenin_annesi biz de çok araştırdık. Civilden casual vista model bastonlu travel sistem araba aldık. Henüz kullanmadık fakat kullanışlı olacal bence
Burcenin_annesi Evinanne bende e bebekten baktım kraft ve dedigin gibi casual güzel görünüyo aslında agırlıgı falan da güzel ama biraz ön tekerlerde sıkıntı var gibi geldi. Bilmiyorum ben mi çok detay düşündüm ama
DilekH Pembepanjur gb bebek arabasına bak tatlım fiyat biraz pahalı ama 5 kg bebek arabası ben indirimden aldım iyiki de aldım
Evinanne Burcenin_annesi valla bilemedim şuan bende alıp sürmedim bak bende emin olamadım bi daha bakayım 😂
Pembepanjur DilekH travel sistem değil ama dimi bu ? Travel sistem dışında var evet mesela baby2go pinna plus gördüm nette 3,5 kilo , chiccodan farkı çift yönlü olması . Fakat travel sistemlerde yok öyle hafif dimi canım ? Senin dediğinde travel değil sanıyorum
eyvahanneoluyorum Kraft ın modellerini bende çok beğenmiştim ama tüm yorumlarda travel sistem bebek arabalarının uzun süreli kullanılmadığını görünce ucuz bir şey almaya karar verdik. Lorelli marka bebek arabası. İnşallah kullanınca memnun kalırız.
eyvahanneoluyorum [url=https://hizliresim.com/6DbAM9][img]https://i.hizliresim.com/6DbAM9.jpg[/img][/url
DilekH Pembepanjur anakucağı aparatını ve anakucağını ayrı alıyorsun öyle 5 bine falan geliyor sanırım travel sistem istemediğim için O aksesuarları almadım canım
Pembepanjur DilekH anakucagı direk bununda üzerine oturtuluyor tahminime göre. Yoo hiç hoş durmaz iyi etmişsin almamakla .
Yldzzyldzz Bu konuyu ben de merak ediyorum arkadaşlar hafif ve katlandığnda tekerlerini çıkarmaya gerek kalmadan araba bagajıma sığsn istiyorum. Var mı öneriniz hafif kullanşlı ve kaliteli bebek arabası ?
Cigdem07 Burcenin_annesi Ben pierre cardin twist aldım açılması kapanması felan hem kolay hem rahat sürüşü var ağır değil .
nilly Burcenin_annesi travel sistem istiyosan ben casual cadillac öneririm. Çok kaliteli bi araba ben kullanıyorum 10 aydır. Ama şimdiki aklım olsa baston alırdım ☺
Burcenin_annesi nilly ya aslında sadece ana kucagı almak istiyorum ama madem onu alcam ikisinide alayım dedim ondan travel sistem düşündüm. Benimde çok bilgim yok fikirlerinizi bilmek istiyorum tabi