Serapk nilly Benim doktorum da bir ay önce demişti 20 de hissedersin diye. Bende hissedemeyince telaş yaptımdi. Çok teşekkür ederim..☺
Mevr Serapk 19+1 im ben de henüz hiçbir şey hissetmedim hissediyorum diyenler var da kişiye göre değişiyor demekki 🤷🏻♀️
Kayraruzgar Serapk bende yeni hissetmeye başlamıştım dün sabahtan beri hissetmedim ama normaldir heralde😕
aysemine25 Serapk ah bu annelik hissi bende nasl beklydm Bi oynasa Bi tekme atsa diye bana biraz büyüsün soyle Bi 30lara gel yaklaş bu defa da yavrum yeter diyosun hic Bi aksilik yok ama biz heyecandan bekleyemiyoruz hersey günü saati gelince olucak sen bekle
Deletedmom0065 Bende 23.haftaya girerken hissettim simdi bayağı yogun hissediyorum 25.haftadayız. Sabredin canim🌬
Nuraslanklc Serapk herkes te farklı oluyor benim de ilk ama 17. Haftada seyirmw şeklinde oluyordu şu an 21. Haftalığız 10 gündür dışarıdan bile belli oluyor sırt üstü yatınca🥰 bence hissetmen çok yakın biraz daha sabret😍
esrtsn24 Serapk bnde 18 +3 üm hiç hissetmiyorum sabırsızlanıyorum artık hissetmek için ama sanki seyirme gibi bişeyler oluyo da anlamıyorum bebek mi değil mi die
Minikmucizem_ Ancelina ilk hissettiginiz sey nasil.biseydi. bende acaba mi demekten kafayi yedim.😊 o an kesin bebek hareketi diyebildiniz mi
Ancelina Minikmucizem_ evet fark ettirdi bagirsak hareketi gibi değildi. İçerden minik bir parmağın karnınızı ittirmesi gibi bir sey. Göbek deliginin alt kısmında oluyo genital bölgenin biraz üstünde oluyo hep hareketler orayı takip edin:)
beyazguvercinim33 Serapk ben 22 haftanın bitiminde hissettim telaş yaptım bende ama şükür iyiyiz bekledim sabırla 🤲