Asrinayaz nazsimaova 21 haftlık canm güzel bi sıkıntı yok senden başka yazan yok nedense 😂 senin hamilelik nasıl kaç haftalıksın
Annesevil123 Asrinayaz yaaa ben 12 haftadayım ama bişe rica edicem bu programa nasıl fotoğrafla soru sorabiliyoruz acaba bebeğinin cinsiyetinin tahminlerini almak istiyorum 😂yardımcı olur musun
Buketttt Asrinayaz doktorun tecrübesi ve ultrason cihazının kalit3si de çok önemliymiş. Bi tanıdığım 10 haftada öğrenmişti bende 13 de öğrendim
Buketttt Asrinayaz maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsin, benimde erkek, saglik li olsunda cinsiyet hic önemli değil
Hazalgolbasi Birminiksusamtanesi aynisi bende de varr 20 gundur cekiyorum yarin 17 haftamiza girecegiz. Lavanta yagi ile ensene kulak diplerine masaj yaptir iyi geliyor
Birminiksusamtanesi Hazalgolbasi bu aralar olmuyor canım neyseki gecti gibi insallah tekrar olmaz olursa dedigini denerim tabi 🙂
Buketttt Asrinayaz cnn 14 hafta çok hissedemiyorum ama damar segirmesi gibi oluyor o bebek hareketi diyorlar