Asrinayaz nazsimaova canm doktordan çıktım 15 dakika boyunca göremedi kıçının üstüne oturmuş saliselik gördü %90 erkek gibi ama teyit edicem tekrardan dedi 👍🏻
Birminiksusamtanesi Asrinayaz 17+5 olduk 16+5ken tekrar kontrole gittik yine kiz gbi dediler cinsiyete bi netlessin istiyorum artik 😂
Asrinayaz Birminiksusamtanesi 17+6 olduk bizde teyzesi %90 erkk dediler ama 3 ekimde detaylı ultrasona gidicem inşallah o zmn netleşir gibi geliyor 😂
Birminiksusamtanesi Asrinayaz netlessinde artik ona gore alalim herseyini ya yariladik yolu nerdeyse bi netlesmedi 😁
Birminiksusamtanesi Asrinayaz canim benim bi bebek arabasi bide cinsiyete gore kiyafeti kaldi iste ortak renk bulmak cok zor oldugu icin netlesse ona gore alirim bzde kaba seylerin cogu bitti emzik biberon alt acmaya kadar aldim 😂😂
Asrinayaz Birminiksusamtanesi vayy bnde diyordum acelemi ediyorum geç kalmılım cnm bnm bi işte uzun kollu zıbın tulum aldım beşik küvet seti aldım başkada bişi almadım hmn bnde almm lazım cnm lcw nohut battaniye 35 tl almak isterseniz alın çok güzel