Melikemsluu 13. Haftadayım nasıl midem yanıyor nasıl kaynıyor anlatamam piskolojim çok bozuk ne bulantı bitiyor ne kusma bide yanma eklendi yaşam kalitem sıfır😭
Ecemsbaby Melikemsluu https://hizliresim.com/zGLd5g mide yanması için öneriler var canım belki işine yarar 🌸 geçer inşallah sıkıntıların
Basak34 Melikemsluu bende 13 haftalığım mide bulantım ve kusmam hiç geçmedi 4.aydan sonra geçer diye dua ediyorum 🙏
Sevgi8955 30 haftaligim bu hafta basladi suan da o yuzden uyuyamiorm allahimmmm.yardim.etsin bize.sogul sut.yudum.yudum.icince bira rahatliyo.gecio 10.dk.sonra yine ayni gaviscon surup.com.iyi gelmişti ilk.hamileligimde yarin ondan alicam.tekrar. sütü icebiliosan dene.istersen
Serifecelik Bnde 10. Haftadayim inanın mide yanmasına şükrettim ya gebelik nezlesi geçirdim elhamdülillah kısa sürdü.. Bitti çok şükür... 5 hafta çektim bunu. Bulantı kusma zaten varken Bi kat daha fazlalasti üzerine basagrisi burun tıkanıklığı görmede problem işitmede derken geçti elhamdülillah 🙏🏻 Mide yanmasinada yediklerine dikkat etmeye çalış gaviscon surup iyi geliyo dene istersen gebelere veriliyor ağırlık olarak zaten.. İnş sifa olur Allahin izniyle 🙏🏻