Hamileanneler_25 Hangi doktora gidiyorsunuz ben emine özdemir e gidiyorum başka giden varmı ve yeni doğum yapmış biri doğum ücretleri ne kadar bilgisi olan paylaşabilir mi
Cagla22 Hamileanneler_25 bn Marmara’ya gidiyorum cnm çokta memnunum. Leyla Eren’e gidiyorum . Şuan 30+5 . Sezeryan 2.200 orda
NihanMine Hamileanneler_25 hamileliğimi ilk öğrendiğimde gitmiştim 2-3 defa ama çok unutkan bi kadın sabah test yapıp öğlen unutuyordu beni b12 yazıcam diyip 3 gün yazmadı ben aradım yazmadınız mı diye o zaman yazdı sorumsuz geldi bana açıkcası o yüzdem değiştirdim
Kayabusra35 Hamileanneler_25 Bende o hastanede başta sabiha özdemire gittim kendisi prof ama acayip egolu birde mehmet müzezzinogluna gittim bin pişman oldum 8. Haftadan itibaren konak hastanesi temel beye gidiyorum 31+4 olduk çokta memnumum dogum ücreti 2900
Bserappp Hamileanneler_25 biraz olayları hep olumsuz yönünü anlatıp korkutuyor tek o konuda pek sevmiyorum doktoru onun dışında herşeyine bakıp ilgisi açık açık soru sorabiliyor olmam güzel
Hamileanneler_25 Bserappp ilgi alakası güzel o konuda samimi cana yakın biri . Bana da geçen eksik ilacın varmı dedi belki vermediğim bisey var mi diye düşündü heralde . Bide bu afp alfa feto protein testi sizede yaptı mı
Bserappp Hamileanneler_25 kaçıncı haftada yapılıyor hepsini yaptı ama test isimlerini bilmiyorum 3. Ayımdan itibaren ona gidiyorum
Hamileanneler_25 Bserappp 15 -22 hafta arası yapılıyor geçen hafta yaptırdım haftaya sonucu öğrenmeye gitcem
Hamileanneler_25 Kayabusra35 temel beyin adını çok duydum çok giden var herkeste memnun yoğun oluyor mu acaba hastaları çoktur onun. Belki bende değiştirir bi zamn sonra o hastaneye giderim ama sonradan gidince ilgilenir bakar mı acaba
Kayabusra35 Hamileanneler_25 Randevu sistemiyle çalıştığı için sorun yaşamıyosun istina yani ben bir defa 1 saat falan bekledim en fazla 😊
Guzelllll Hamileanneler_25 ben 2 gebeligimdede cihan hastanesinde yaptm suanda cihana gidiyorm funda hanima