Goknurunuz Selam hanımlar, uyku düzeniniz nasıl. Ben 28+6 oldum 2 haftadır uyku düzenim sıfır. Gece asla uyuyamıyorum gündüzde öğlene kadar uyuyorum akşama kadar bi halsizim anlatamam sizdede aynı problemler var mı ? 😣
lnyldr Goknurunuz ahhh bende de başladı uykusuzluk sürekli uyuyup uyanıyorum rahat değilim ve sürekli geceleri tuvalete kalkıyorum neyse bunasa şükür 😊
Beyzanurlina Goknurunuz 26+2 haftalıgız gece 2 3 gibi yatıyorum sabah erkenden açıyom gozumu geri yatyom sonra gene kalkıyom böle böle devam ediyo bizim uyku duzenımız😆
Tazeanne0134 Goknurunuz valla burda hava baya serinlediği için battaniye ile yatıyoruz 2 gündür o yüzden gece yatarken bel ağrımı çok hissetmiyorum şimdi 22+0 olduk kızımla
Goknurunuz Serap_23 aynen bende öyleyim ne yapıcağımı şaşırmış haldeyim bu durumdan hiç memnun değilim
Goknurunuz lnyldr tabiki çok şükür miniklerimiz geldiğinde biticek bunların hepsini ınutucaz belki ama işte herşey o gelene kadar 😊
Goknurunuz Tazeanne0134 bende 22ye kadar rahattım 22den sonra yavas yavas başladı bel ağrısı uykusuzluk falan 😊 umarım rahat geçiririz son aylarımızı 😊
Badevehande Akşam 11 gibi sabahta 6.40 da uyanırım eşimin gömleğini pantolonunu ütülerim kahve yaparım işe yollarım daha da uyuyamam gündüzleri 29+2
Goknurunuz Badevehande ay ne güzel ya keşke bende uyumasam gündüzleri. Ama beni acayip uyku bastırıyo elim hiş bişeye kalkmıyo kansızlık var acaba oda mı zorluyo ki beni
Badevehande Goknurunuz uyumak daha iyi enerji toplarsın bende kafamı koysam uyurum da canım uyumak istemiyor