Burcu-arya8 Merhabalar gebeliğimin 9.cu haftasındayım fakat 8.ci haftamda bi devlet hastanesine hafif kanama şikayeti ile gittiğimde bebeğimin kalp atışının olmadığı söylendi ardından güvenemedim başka bir özel hastaneye gittim orada bebeğimin yaşadığını ve kalp atışlarının olduğunu söyledi ve duydumda bugün hafif kahverengi lekem vardı gene başka bi özel hastaneye gittim gene bebeğimin ölü olduğunu ve kürtaj olmam gerektiği söylendi ne yapıcağımı bilmiyorum herhangi bir agrım kanamam hiç birseyimde yok Lütfen yardımcı olurmusunuz
GnAyotbsi Burcu-arya8 bu doktorları anlamiyorum biri yaşıyor biri yaşamayor çocuk oyuncagimj bu ayıptır ya insan bu kadar Üzülmez
Mr1517 Burcu-arya8 Her birisi farklı söylemiş cidden kimisi yaşayan bebeği öldürüyor tövbe yarabbim. Bir başka doktora görün canım o zamanlar kanama olabilir leke olabilir düşük ihtimalinden dolayı progestan hapı vermişti doktor bana ister fitil ister ağızdan al demişti yattım 4. Ayıma kadar dikkat ettim kendime. Ama öldü vs yok odur budur aman diyim iyice araştırma yap derim.
imgonca Burcu-arya8 hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye edebilirim, İstanbul’daysanız çapa olabilir Cerrahpaşa olabilir
Burcu-arya8 Mr1517 banada bebeğin yaşıyor diyen iğnesini vermişti oldum iğnemi ama bugün mü doktor 6 gün olmuş bebeğin öleli dedi gün vermeside tuhafıma gitti bide ilk hamileliğim herkes başka bişi söylüyor delirmek üzereyim
Meltemkd Hala emin degilsen bir baska doktora daha git, allah yardimcin olsun umarim saglikli bir bebegin olur.. 🙏🙏
Fasulyemveannesi Burcu-arya8 kanaman yoğun yoksa bir doktora git mutlka özel bir hastaneye bir de prosgestoran vermediler mi sana
azizeguneyy Burcu-arya8 aynı şeyi özel hastanede arkadaşımada yaptılar valla bacım ne desem bilemedim ya nolucak şimdi hangi doktora gideceksin hangisine inanacaksın ya
Mutlulu Burcu-arya8 canım sen hangi şehirdesin düzgün bi doktor yokmu bu işin şakası yok seni böyle zor duruma sokmuşlar Allah korusun öyle bişey olması senin sağlığına da zarar bilgin fikrin yoksa. Şehri yaz doktor önerisi al güven veren bi doktorla görüş 👍
gizemaydemir_ İnan benimde hiç belirtim yoktu kontrole gittim ve kalbi atmıyor kürtaj olacaksın dedi ertesi gün kürtaj oldum başka bir doktorada gitmedim açıkcası 😔 İnşallah iyi bir doktor bulabilirsin Allah yardımcın olsun
Burcu-arya8 Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum aklımı yitirmek üzereyim zaten bu tarz doktorlar yüzünden saglıklıysa bile stresten düşücek bunlar nasıl doktor olmuş hangisi doğru söylüyor İstanbul’da yaşıyorum tavsiyeleriniz bekliyorum doktor için🙏
imgonca Burcu-arya8 canım kusura bakma yeni gördüm, Cerrahpaşa da Prof Altay gezer hoca var. Annem ameliyat olmuştu, sorunlu gebelerde geliyordu görmüştüm. İyi bir hocadır onu tavsiye edebilirim, çapa da tanıdığım yok mağalesef