Handebeyza Kızlar bebeğim 10 günlük sarılık 20 çıktı hastaneye yattık 12,58 e düştü düşürmek için napabilirim bol bol emzirmek dışında
Mr1517 Handebeyza Valla ben anne sütünden başka iyi gelen birşey bilmiyorum 🤷🏼♀️ gerçi annem bana çantamı hazırlarken sarı tülbent koydurmuştu eskiler yeni doğan bebeği sarı tülbentlemi örterlermiş neymiş bilmiyorum net sarılık olmasın vs diye 🙄
bhs08 Handebeyza sarı ışık altında yatırmayın çalışma masası lambalarına beyaz ışık takıp altında yatırabilirsirsiniz ya da beyaz ışıklı odada yatırın bol emzirin düşecektir 😊
Lemann Handebeyza Benim kızımında 27 ye kadar çıkmıştı düştü taburcu olduk bir kaç gün sonra yine yükseldi tekrar yatırıldı. Tekrar yükselme ihtimali var bol bol emzirin sarılığı kaka ile atıyorlar kakasını yapıyorsa sarılığını da atıyordur
Handebeyza Mr1517 bana da sarı tülbent dediler bide katı yağ içeren seyler süt yumurta falan peynir yeme diyorlar ama bilmiyorum
Handebeyza Suna_Aysal evet bende duydum onu foto terapi de gördü hastanede bebeğim bi gece o düşürdü biraz
Esmaemenova Handebeyza meraba bu konuda kendi deneyimim yok ama yakın akrabamın cocugu 1 aylıkken sarılık oldu annesinin sutu gelmiyordu bol su verdiler oyle kecip gitti