ilkanneilkbebek durumunuza ve bebeğin durumuna bağlı bu sunni sancı kimi açılma ilerlemeyince Doğum hızlansın Dİe veriliyor kimimde hiç
Açılma yok ama. Doğum başlasın DİE veriliyor benim suyum geldi sancımda açılmamda Yoktu sunni
Sancı aldım sunni sancı ile Doğum sancısı arasında bir
Fark yok sadece daha hızlı geliyor normal sancı saatler sürebiliyor o sancı aralıgı sunni sancı bu süreci hızlandırıyor Doğumun her şekli
Tabini
Ağrılı içinizde büyüttüğümüz bi canı içimizden cıkartıyorlar lakin bebeğin kalp atışları filan sancı verilirken yada verilmeden önce kontrol altında tutulup veriliyo bebek strese girecekse vermiyorlar çünkü bebek strese girince kaka yapıyor ve o an normal Doğum ya hemen olmalı yada hemen bebek ameliyatla alınmalı ben sunni
Sancı aldım ama sezeryan Doğum yaptım açılmam olmadı ve suyum bitti lakin dayanılmayacak bir sancı değil on saniye sürüyor sonra hiçbişi yok gibi duruyo zaten nefes aldırmadan saatlerce sürse ağrı kimse Doğum yapmayı geçelim hamile kalmaz asla korkulacak bişi
Değil keşke normal Doğum yapabilseydim bugun sezeryan Doğumun zorluğunu hissediyorum geçen yıl Doğum yaptım ve korunduğum halde hamile kaldım bu yıl sonu Doğum yapacağım ve kara
Kara Nası koruncam DİE düşünüyorum normal Doğum yapsaydım korunur eğer hamilellik yasasaydım allahtan derdim fakat şimdi doktor asla hamile kalma bi kaç yıl asla dedi ve ben kondom mağduru olarak Nası kesin
Korunma yasarım DİE kara kara düşünüyorum bu yüzden son ana kadar bekleyin sezeryan tercihiniz olmasın mecburiyetiniz olsun