Kevser_29 Merhabalar bebegimizin kiyafetlerini yikayip utuleyip kaldirmak istiyorum 28 haftaligim normalde yaptigimiz gibi beyaz ve renklileri ayri yikayacagiz degil mi? Birde camasir tozu olarak yerli borax markali urunu kullanicam ben siz ne alicaksiniz
Mr1517 Kevser_29 Evet renkleri karıştırmamaya ben özen gösterdim. Birde yumuşatıcı kullanmadım karşıyım. Ben roxy aldım 20 tlmi ne bebekler için hem normaldede güzel kokusu çok parfümlü değil toz deterjan kalıntıda yapmıyor kullandım tavsiye ediyorum 😊
Kevser_29 Mr1517 tesekkur ederim ❤ makine ayarini nasil yapiyosunuz yani derecesini benimkinde ayari nerde bilmiyorum bi yarim saatlik var bi 1 saatlik birde 3 saatlik yikama var farkeder mi bu 1 saatlige atsam mesela
Mr1517 Kevser_29 30 derecede yıkanır üstünde yıkanmaz çekme vs yapabilir ben 45 dakikada 30 derecede yıkamıştım seninde tahminen herhalde 30 dakika 30 derecedir
sevval55 Yarım saatlikte bile yıkayabilirsiniz sıcak suysa eğer cunku sadece magaza tozları var hijyenik olsun diye yıkıyoruz, ben baby&me aldım e bebekten sıvı deterjan