Deletedmom00170 Betulsna benimde bilgim şöyle bastigin yer senden davacı olurmuş elimden geldiğince bekletmemeye çalışırım
Hafize_ Deletedmom00170 bende köydeyim bugün hava bir soğuktu anlatamam yağmur da yağdı pekmez kaynatıyorduk baya zor oldu yağmurda
Betulsna Deletedmom00170 hiç gitmedim. Aynen valla ben öyle biliyorum o yüzden abdestimi alıp öyle uyuyorum. Rabbim nasip ettikten sonraa her türlü verir
Melike37 Betulsna kuzum o öylede hamile kalmak için yapılması gereken ben genelde kalkmıyorum yoksa tutmuyor kalktıgım gıbı spermler gerı gelıyor önceden ben hıc yatmazdım dırek kalkardım sanıyesıne 😊
Deletedmom00170 kızlar ogun aşure postu açılmıştı bir hamile arkadaşımızda yapamadığını söylemişti ne güzel yürekli insanalar var dedim yardimci olmuşlar💙 ondan sonra nefsim çekti yok hazir almak istedim pahalima gitti evde de malzeme yoktu tozunu alayım dedim fazla gelir dedim bugün komşu getirmişti 😊
Betulsna Deletedmom00170 Allahtan başka birşey dileseymişsin olurmuş derler ya 😊Ben hiç sevmem aşureyi 🙄
Melike37 Betulsna bende sanıyesıne kalkma huyum vardı gecen ovulasyonda sabaha kadar yattım kalkmadan ve hamıle kaldım herseyın hayırlısı kuzum❤️