Zade Hikayem1 İlk aylarda özellikle havuç , brokoli , süt ,peynir , yoğurt , yulaflı ekmek , yeşil mercimek , ceviz , bulgur , yumurta ( ben çok tüketemedim ama 🤷🏼♀️ ) , bol su :)
Tuba-25 Her gün süt iciyorum özellikle muz yiyorum. Her gün ceviz yiyorum. Fındık yanda badem de aynı sekilde. Diğer türlü ev yemekleri yiyorum market ürünü cok canım cekmedikce yemiyorum ama birsey canım cektiyse yiyorum Ama meyve yemeye özen gösteriyorum. Çok kasmadım su iyi gelir diye her seyi yemedim yani kendimce bi düzen olusturdum. 18+5 deyim haftasıyla uyumlu boyu kilosu iyi demişti bi önceki randevumda. Bu haftaya kadar 2 kilo aldım
Edanurrr Laktozsuz süt içiyorum şişkinlik yapmasın diye,sık sık yumurta yemeye çalışıyorum ekmek neredeyse hiç yemiyorum acıkınca ya da ara öğün yaparken havuç salatalık üzüm ya da yoğurt yiyorum ve en önemlisi paketli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum dışarda çok yemek yemiyorum yersem de hamburger pizza yerine döner yiyorum ama çoğunlukla ev yemeği ve özellikle çorba çok iyi geliyor canım
Saniye85 Yumurta,0TR ile başlayan organik sertifikalı tercih ettim.Çoğu zaman günde iki tane yedim.😅Hergün bi kase ev yoğurdu,çiğ badem fındık ceviz bir avuç kadar.kaşar peyniri çok sık tükettim.Hergün bi porsiyon meyve.Haftada bikaç kez et.Hergün 1 öğün mevsim sebzesi.Bunlar benim dikkat ettiklerim.Şuan 35.haftadayız kilosu,boyu gelişimi ileride bi bebeğimiz var çok şükür.
Hikayem1 Saniye85 Saniye85 maşallah sağlıklı bir beslenme olmuş gerçekten, hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallahhhhh🤩