LoriLori Sevgili Arkadaslar oncelilikle daha once bebegini kaybetmis anneler gecmis olsun der Allah saglikli gebelikler annelik nasip eylesin..bende bunlardan birtanesiyim..suan Allah izin verirse hersey guzel gidiyor🤲🏻 Yanliz !!! Bazi yorumlarda bebegim su kadarken kalbi durdu diyip diger annelerimize umutsuz luk verip vesveselenmesine sebep olmayalim lutfen !!! Ben bugun bir yorumda okudum diyorki 37 haftalikken kalbi durdu,mesela burda ben kendi adima cok veseveselendimmm ( aaa demekki tehlike hep var diyip)) bunu yapmayalim lutfen ama lutfennn🙏🏼🙏🏼🙏🏼 En azindan hafta belirtmeyin, ki o haftadaki anneler vesveselenmesin 🙏🏼🙏🏼 Herkese hayirli evlatlar dogumlar dilerim 🌹
Sadiyy35 LoriLori allah kimseye evlat acısı vermesin kaybedenlerede büyük sabır diliyorum ama cidden öyle ben 20 yaşındayım ilk gebeliğim cahilliğimden dolayı çok evhamlıyım hep korku içindeyim gördükçe çok üzülüyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
_vesileaksoy LoriLori agzina yuregine saglik bendr yeni hamileyim bugun artik foruma girmeme karari aldim cok etkileniyorum aklim cikiyo tepki alirim diye de post acamadim . Paylasilmasin boyle seyler
Busimss LoriLori kuzum dediklerinde çok haklısın ama sordukları zamanda mecbur yaşayanlar söylüyor yani sorulmasın o zaman. Soru olmazsa insanlarda durduk yere söylemez demi kuzum. Bence soru soranlar da bunlara dikkat etmeli sorulana cevap verilir çünkü. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese sevgiler 🌺
duygusm Sadiyy35 Ben yaşça senden büyüğüm, eğitimli de biriyim ama aynı evhamları ben de yaşıyorum, bununla ilgisi yok bence. Özellikle ilk kez anne olacak her kadın böyle şeyler okudukça “ya bebeğimin kalbi durduysa?” endişesini yaşıyor.