Hacere Merhaba kızlar, dün baya iş yapıp kendimi yordum. 39+2 günlüğüm bende herkes gibi sabırsızlıkla meleğimi bekliyorum. Bugün öğlen kan geldi. Şu an bel ağrılarım var, doktorumla görüştüm hastaneye de gittim yarım cm açılmam varmış. Nstyede bağlandım sancım daha çıkmadı. Bebeğimin suyu, kalp atışları, plesanta da şu an gayet iyi. Sorum şu ki, bundan sonra ki süreç ☺️ Açılmayı ne hızlandırır, sancım yok gibi ya da nasıl bişey anlamıyorum ilk gebeliğim belim ağrıyor evet ama çekilmeyecek gibi değil yani ne yapmam gerek? Bi an nişanım geldi diye sevinmiştim 😂
deletedmom9494 Hacere 39+1 im benim 4 gündür belim ağrıyor adet sancısı gibi ağrılarım var nişan daha gelmedi bekliyoruz 🥰
Damla6606 Hacere ahh darısı bana inşallahhh 🤗 bol bol yürü merdiven in çık squat yap secde pozisyonunda egil kalk bildiklerim bunlar bide sıcak suya otur
Firdevsi 7 tane hurma ye canm sıcak suyla sıcak suyla duş bacak hareketleri merdiven in çık çömelip kalk Bunları biliyorm Rabbim kolay doğum nasip etsin inşaAllah
Hacere Firdevsi ah teşekkür ederim hurma yiyorum gene devam edeyim sıcak su işe yarar doğru diyorsunuz☺️