Sulee123 Anneyimki bende oldum bugün oramda agrı başladı eve gelince böyle adet gibi hafif hafif sizde de bar mı böyle hafif pembe 1 kaç damla leke gelmiş
FerideGiray Sulee123 açılmaya alakalı bişey demedi kanala inmemiş bol bol yürümeyi ve oturuşumu nasıl yapmam gerektiğini anlattı Hint Yağı almamı ve sürmemi istedi hatta hastaneye doğuma da yanına getir dedi sanırım açılmayı ve kasılmaları etkiliyormuş
deletedmom9494 Sulee123 hayır doktorum son haftaya kadar yapmıyor ultrasonda bebeğimin çatıya yerleştiğini gördü bu hafta Doğum olur dedi Pazartesi gidicem o zaman bakarlar artık
Mervednr Sulee123 evet canım yaptırdım. Korkulacak bişey değil ben yapıldığını bile anlamadım. Doktorum bitti dedi ne ara oldu falan dedim. Kasmamak lazım gerisi kolay
Sulee123 deletedmom9494 aslında bakması iyi ben baktırmak istemedim hiç oda evet çatın uygun değilse boşuna sancı cekmezsin dedi yapamayack durumdaysan dedi yani aslımda hiç rahatsız etmiyor hiç korkmadan yaptır derim önünü görebil en azından
Sulee123 Anneyimki bende yaptırdım açılma yok dedi ama şimdi orda değişik bi baskı hissi var yani otururken vs çıkacak gibi kemiklerim agrıuot ordaki sizde de oldu mı böyle şikayetler
Sulee123 Mervednr bende yaptırdım açılma yok dedi ama şimdi orda değişik bi baskı hissi var yani otururken vs çıkacak gibi kemiklerim agrıuot ordaki sizde de oldu mı böyle şikayetler
Mervednr Sulee123 yaptırdıktan sonra olmadı 3-4 gün sonra bıçak batma gibi hissettim şuan bi sancı falan yok. Hatta kasılmalar da azaldı sanki önceden daha çok toplanıyordu