Zehra94 Kızlar çok zor durumda kaldm dogum yapacağım hastane kapandı devlet hastanesine kontrole gidiyordum oda eğitim araştrmada yapmam gerektiğini söyledi 38 haftalık gebeyim sancaktepedeki hastaneyi düşündüm ancak hiç kontrole gitmedim oraya şuan randevu da yok alamıyorum eger dogum zamanı gittiğimde beni kabul ederler mi bilgisi olan varmı
Zugal Zehra94 görumcem ikinci bebeğini o hastanede doğum yaptı o da hiç gitmemişti son kontrolüne gitti sezaryen için gün verdiler gayet memnun kaldı hastaneden
Zehra94 Zugal Sancılarım çıktı bugun nst de doktorum egitim arastrma bul bu hastane yetersz dedi sezeryan olma ihtmalim var randevu baktm oraya ama hiç randevu yok bn randevu bulana kadr sancm olur die korkuyorm napcagımı bilemedim
Zehra94 Sancılarım çıktı bugun nst de doktorum egitim arastrma bul bu hastane yetersz dedi sezeryan olma ihtmalim var randevu baktm oraya ama hiç randevu yok bn randevu bulana kadr sancm olur die korkuyorm napcagımı bilemedim
Zugal Zehra94 acilden giriş yap istersen canım durumu anlatirsin en azından gerekli gorurse yatış verir diye düşünüyorum duruma göre yönlendirirler