GamzeYolcu Merhaba anneler 🌺 İlk bebeğime hamileyim.Cinsiyetini çok merak ediyorum.12 mart randevum var ve 12 haftalık oluyoruz 🙈 Acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyiz 😇 Öğrenenler oldu mu ?🤩
Asenam GamzeYolcu özele gidiyorsan kesin söyler devlet hastanesi söylemiyor maalesef bende yarın öğrenecem nasipse 🤗
Zeynocannn GamzeYolcu Şanslıysanız öğrenirsiniz, ben 19'uncu haftanın sonlarında detaylı ultrasonda öğrenebilmiştim. O zamana kadar erkek-kız arasında gitti geldi doktorumuz 🙂
Hayalet GamzeYolcu benimse martın 15 inde randevum var genelde herkes 12 haftada gösteren vardır 13 te de 😊 demekki aynı haftadayız seninle
Annesinin1tanesi GamzeYolcu 12+1 de gördğü kadaryla kız tahminnde blnmştu çnkü hem çikolata yiyip hem meyve suyu içip gtmiştim 5 dakka yernde durmamıştı bizim prenses göstermemişti çnkü 😍 13+1 de sadce bir tane şeker yemiştim ve idrara sıkışık gitmiştim garibim sadce popişini hoplatıp druyordu zoraki göstermek zorunda kaldı 🤣🤣
BraKayaAkay Ben kizimi o haftalarda ogrenmistim normalde kiz kendini gec gosterir derler benim kizim bacaklarini acmisti doktorum %100 kiz dedi degismez dedi ama allahin takdiri tabi ki dedi ve kizim var suan🙏🙏
Aysnismail GamzeYolcu ben bgun 13+1 d2 gitmistim bizim sipa bacagini oraya koydu göremedik artik 1 ay sonra insallah siz ögrenirsiniz 😂
Asenam ceydaismail özele gidiyorsan kesin söyler ben 11+4 de gittim erkeğe benziyo dedi bir ay sonra tekrar gel dedi şimdi tekrar gidecem bakalım 🤗
Kelebek29 GamzeYolcu dün 12. Haftamda öğrendim oğlum olucak Allahım nasip ederse. Pipisini bile gördük yahu 😶😶🤗🤗 %100 erkek hayırlı olsun dedi.ama kanamam hala devam ediyor hiç önemli değildi bir kızım var Allah bağışlasın sağlıcakla alayım da kız erkek hiçç önemli değil
HkmetYlnkya 12 . Haftada benzetme yapdı doktor erkege benziyo dedi 16. Haftada başka bi doktor ben sormadan erkek çocuk ve kesin dedi