Merveeex Kızlar merhaba benim ikametgahın baska şehirde. Ben gün sağlık ocağından aradılar gelin D vitaminine başlatacağız sizi dediler. Bnde oldugum şehirdeki sağlık ocağına gittim buradaki doktorda hayır d vitaminine başlamayacaksın decavit multivitamine başlayacağız dediler. Hemşire bi arkadasım var onu aradım Oda multivitamini biz 16. Hafta da başlatıyoruz bekle 16. Hafta da başla dedi. Ben suan 13. Haftamdayım D vitamini kullanmayıp direk multivitamini kullanan var mı benim gibi bu haftadan. Ne yapayım yardımcı olur musunuz ?
YDE Merveeex ben 12. Haftadan itibaren efa mom diye bir multivitamin kullanmaya başladım içinde omega 3 takviyesi de var. 16. Haftadan itibaren gyneferon(demir) ve osteocare(kalsiyum, magnezyum,d3 vs)de kullanmaya başladım.
Ebruas Bana da özeldeki doktorum folikasitle birlikte d vitamini vermişti 12. Haftada kesti hepsini aksi durum olursa d vitaminine devam edebilirsin dedi. Bir ay sonra kontrole gittiğimde ferrum decavit ve efermag verdi. 24 haftamdayım hala kullanıyorum
Ptrckli Benim doktorum 5.haftadan itibaren multivitamine başlattı 11.haftada demir ve d vitamini ekledi doğuma kadar devam edeceksin dedi
Merveeex Kızlar bana sağlık ocağından ücretsiz verdiler anladığım kadarıyla siz sağlık ocağından değil eczaneden almışsınız bi fark var mı