ozg96 Kuzum ben hepsini 1500 tl bitirdim. Bim ve hakmardan aldım çoğu şeyini çoğu yerede yazıyorum. Oyun halısı, kullan at alt açma, tarak seti, tırnak makası seti, yenidoğan 1 paket bezi, emzik, biberon, kulak pamuğu, 2li gelen çıtçıtlı beyaz zıbınları 0-3,3-6,6-9,9-12 aylık koltuk altı ateş ölçer bimden aldım. Çok memnunum her ürününden gayet kaliteli 😊 Hakmardan sudocrem, banyo havlusu, lifi, minderli alt açma aldım. Yazmayı unuttuğumda olabilir 🙏🏻 polar battaniye bir tane bimden aldım.
Pazar pazarımıdan semt pazarımızdan zıbınlara ekledim 5 tlden aldım yine her boy ama ben 0-3 dört tane anca var. 3-6 ve 6-9 ağırlı verdim. Ölçerek aldım aralarında hep 2 parmak fark vardı büyük aldım. Her bir aydan sanırım 4 5 tane var.
20tl 5li hastane çıkışı aldım pazardan. 15tl den 2 tane penye battaniye aldım. 10-15 tlden bir kaç tane takım aldık.
Bayramda bebek mağazasında indirim vardı port bebe 15 tl den aldım. E bebek internet sitesinde 50tl outlet kısmından nevresim aldım.
Bir tane kalın battaniye hediye geldi. Evde sırt çantam vardı deri su geçirmez bebek çantası yaptım benim bebeklik yorganımı kızıma kullanıcam. Cosmetica.com dan 1000ml unibaby saç vücut şampuanını 10 tl den aldım.
Hakmara gelen bebek arabasını aldım baston tam yatar çift yönlü 250tl, prk beşik aldım 450 tl içine pamuk yatak aldık 100tl.
3 tane çorap 1 tl idi pazardan çoraplarını da aldım 😌 10 tane yakın eşimin babanesi yelek ördü kızıma patik ve şapkada.
Bir paket 70öbek bağı oyuntulu sleepy aldık bimin bezi yaramazsa onu deneyelim dedim. 30 tl idi seç markette. 8 tl seç marketten roxy dalan matik sabun tozu aldık. 10tl 3lü sleppy ıslak mendil aldık. Watsons indirmdeyken 17 tl 300ml jhansons baby losyon aldık.
Ucu değişen değil de yıkanan daha pratik burun aspiratörü aldık eczane önerisiyle her anne baba onu alıyormuş artık ötekilere sürekli uç almak tek kullanımlık zor olduğu için 15tl idi. Bütün alışverişimizi böylelikle tamamladık şükürler olsun🙏🏻 He küvet setinide 30 tl bimden aldık.
Ben indirmleri bekledim. Bime ufak tefek geliyor hakmara da çok geliyor ve kalıyor aynı şekil a101 ben ürünlerinden çok memnunum hepsinin. Bebek mağazası ismi altında çok para dökmeye gerek duymadım mağazadakilern aynısı pazarda çok daha ucuzdu. 15 tl aldığım aynı battaniye 50tl idi mağazada Allah seni inandırsın :) hiç yalanım yok aldığım her şeyi de yazdım.
Kendime de hsta bezi aldım 17tl mavibeyaz hakmardan depend çok pahalı geldi.
Göğüs pedi de hakmardan aldım 10 tl bebedor 40 mı ne var içinde hatırlamıyorum.
Kendime evdeki pijamalarımı koydum. Lohusa adı altında para dökmedim. Hakmara gelen terlikler vardı hastanede doktorların giydiği 7 tl onu aldım. Bu kadar :) Sormak istediğin olursa seve seve cevaplarım. :)