Sunay10_ Deletedmom00170 iki defa görür ve ikiz bebek oluşmasıda bu yüzden yanı bence araştır bu konuyu emin ol sende iki defa yumurtluyorsun 😊
Blackkcat Deletedmom00170 öyle ama burda yumurtası çatlamayan arkadaşlar gördüm sürekli çift çizgi çıkan,hayır olsun inşallah @Yello canım devam et bakalım inşallah tamamen silikleşir ya da bebiş vardır🤲🏻
Nursan Yello 12 eylülde yaptığın tek çizgi onda da yumurtlamanın bittiğini söylüyor çatlamış ve bitmiş
Blackkcat Deletedmom00170 bazen lh hormonu sıkıntı olabiliyor o vakit çatlamada sorun oluyor lh yüksekliğinden
Nursan Yello bugün yaptığın tuhaf ya yine çift çizgi çıkmış🤨benim doktorum çift çizgi çıkarsa yumurtlama günlerindir. Silik olursa yumurtan çatlamıştır ve o gün ilişkiye girin demişti. Ama tek çizgide yumurtlama günleride çatladığı günde geçmiş demektir dedi. Sende tek çizgiden sonra yine çift çizgi çıkması garip🤷🏻♀️
Yello Nursan evet kızlar bende anlamadım nasıl bır yumurtlama dönemı gecırdıgımı hergunde ılıskıye gırmıyorm 2 gunde bır gun asırı valla hergun olmuyo bıde grıp oldugum ıcın halsızım usenıyorm bıde ben sabhlaro dus alıyorum🤭
Nursan Yello sabahları duş alarak iyi yapıyorsun canım. Banada öyle yapmamı söylüyordular. İnşallah hamilesindir 🤲❤️Değilsende inşallah en kısa zamanda kalırsın😊 Allah gönlüne göre versin inşallah. Sen bi doktoruna danış istersen oda bi baksın yumurtan çatlamış mı yoksa çatlamamış mı diye
Yello Bıde benım 2 gun once yanı 11ınde baya bır yapıs yapıs akıntım oldu yumurta akı sar beyaz sekılde
Yello Deletedmom00170 akıntım hala var ıste en cok yapıs yapıs gunun oldugu zaman 11ı suan bıraz daha seffaf sar beyaz akıntı gelıyo
Deletedmom00170 Yello bak 28 gunde regl goren kadinlarin 14.gündür yumurtlaması 30 gunde 16.gündür şöyle olur 30-14:16 Bu regl zamanin 3 günde 5 gunde sürse 14 gündür değişmez ve 1 kadın 1 kere yumurtlar 2 kez değil