Cansusezgin Hanımlar Bursa şehir Hastanesi'nde veya dahaa once Zübeyde doğum evinde yılmaz cetine giden memnun kalan. Varmı acaba
Esmazeynep Cansusezgin çünkü sancı odası rezalet suan şehir Hastanesi'nde sancı odası doğumhane nasıl işliyor bilmiyorum sadece bildiğim vip odası varmış 2 3 tane okadar bilgim var
Esmazeynep Evet canım benim doğumunu yılmaz çetin yaptı şansıma dogumhanede nöbetçi oydu bazı doktorlar ebelere dogurtuyorlardi ama o kendisi gelip dogurtuyormus benim bu şekilde şansım vardı ama şuan hamilelik yaşıyorum ikinci dogumumu orda yaparmiyim terettudluyum
Esmazeynep Evet canım benim doğumunu yılmaz çetin yaptı şansıma dogumhanede nöbetçi oydu bazı doktorlar ebelere dogurtuyorlardi ama o kendisi gelip dogurtuyormus benim bu şekilde şansım vardı ama şuan hamilelik yaşıyorum ikinci dogumumu orda yaparmiyim terettudluyum
Cansusezgin Esmazeynep ya ben detaylı ultrason için gitmek istyorum acikcasi acaba orda çekerler mı diye düşündüm normalde özele gidiyorum.ama ihtiyaçlar çoğalınca ozelde zorluyor bı yerden sonra
Esmazeynep Cansusezgin Aynen öle ama detaylı ultrasonu ozeldeki gibi değil bebek naklen gözükmüyor sadece iç organları görsem yeterli sağlığını ogrensem diyorsan tabiki gidebilirsin direk gün veriyorlar