CanNurdan Aturkk 19. Haftaya kadar sakladı oğlum ama evladın kızı erkeği olmaz 😊 ben de kız hissetmiştim oğlan çıktı evladım sağlıklı olsun yeter 😍
Derderya Aturkk benimde erkek 17. Haftaya kadar gostermedi bnimde icime erkek dguyordu ve erkek cikti umarim seninde gonlunden gecen olur 😊
Sumeyye_g Aturkk aynen gerçek hayatta da var anne karnında başlıyor Demekki bende bekliyorum öğreneceğim zamanı rabbim herkese sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah
ATC Aturkk benim 2 arkadaşım da 7 aya kadar göstermedi kız büyük ihtimal dediler sonra erkek olduğu ortaya çıktı 😂
Yigido Aturkk benimki gostermiyordu herkes kız diyordu sonra ki ultrasyonumda doktorda kız dedi özele gittim erkek dedi şuan 36 hafatlığız erkek gozukuyor sonrasinda degismezse ☺️
20182019 Aturkk b3nim kizimda 14 belliydi 16 haftada netlesmisti oglmda 17 hafta ilk kiz dedi eminmsnz dedm hocm snra bi bakti pipi emn olamadi 18 haftada netlesti erkek oldgu olnlr yni erkklerde gzlyr pipisni😄
Fasulyemveannesi Aturkk benimkide hep gostermedi kendini 21 haftaya kadar hep te rüyamda erkek gördüm halada erkek hissediyorum ama kızım olacak
Ozlembjk Aturkk merhaba 18.haftaya kadar benimde bebegim göstermiyordu herkes gostermiyorsa kizdir diyordu ama Erkek miş organına kadar gösterdi doktorum 😂
ant2602 Aturkk benimkide göstermiyor kolunu getirip kapatıyor bacaklarını kapalı tutuyor. Rüyalarımda hayır olsun iki kere kızım olduğunu gördüm. Doktorumda kız olabilir dedi. Eski hurafelere göre popom büyümüş sivilcem çıktı herkes kız tipi var sende diyor
yigitmom_ Aturkk canim alakasi yok diye düşünüyorum 29+0'm oglum sadece 26. Hafta da yüzünü döndü cok nazlı bir oglus benimki kızlar kadar nazlı diyebilirim😁