ikibocekbircicek Bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendiim ve babası yanımda olamadı malesef şimdi bende ona öğrenmediğimi söyleyerek süpriz yapmak istiyorum akşam acaba nasıl birşey yapabilirim? İlk hamileliğimi öğrendiğimde kutunun içine ultrason emzik not ve ufak bonibonlar koymuştum şimdi farklı olsun diyorum oğlumuzun haberiiii 😍 yardımlarınızı bekliyorum lütfen 🙏🏻❤️
Seymaa16 ikibocekbircicek canım ben de buradan duymuştum demet Akalın’ın Oğlumuz var şarkısını açıp eşimle dans Ederken sözlerini iyi dinlemesini isteyeceğim Zaten seninle doğmAyı bekleyen bir oğlumuz var dıyo 🙃
Seymaa16 ikibocekbircicek Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var 💙 Benim. Erkeğe benziyor dedi sonra kıza benzeyebilir dedi göstermedi kendine eğer erkek olursa böyle bir süpriz yapmayı düşünüyorum hem de evlilik yıl dönümü hediyesi olacak 💙
duygusm ikibocekbircicek Ben anında telefon edip söyledim, dayanamadım 😄 kesinlikle akşamı bekleyemezdim 😁
Tugcem92 Pembe yada mavi minicik ayakkabılar alabilirsin yine kutuya yada hiç ummadığı bi yere koyabilirsin. Mesela eve gelince ilk nereye giderse oraya koyabilirsin :)
Asel_mucizem Aldığım bi kaç eşyası ve ultrason resmi ile slayt yapıp sosyal medyada babasını etiketlemistim oyle ogrenmisti ilk
ikibocekbircicek Yaaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim ama eşim sabırsız yemin verdirdi zorladı vee görüntülü arayarak müjdeyi aldı malesef ama gerçekten yorumları okumadan bende demet akalının şarkısıyla video yapıp paylaştım tabi söylemiştim ama erkek bekleyip o şarkıyı kullanmasam olmazdııı 😂❤️ Çok teşekkür ederim ilginize 🌸