Gamzebyr Kızlar hastane çantasına yeni doğan kaç takım koydunuz yoksa 0 3 olarak mı aldınız takımları
Yegino Gamzebyr 1 tane 10'lu hastane çıkışı 1 tane 5'li hastane çıkışı 1 tane şapkalı kendinden eldivenli alt üst takım 1 tane ayaklı tulum, hırka ve yelek hepsi 0-3 aylık
Feyzaselh Gamzebyr ben herşeyini yenidoğan aldım. Kızımdan tecrübeliyim o konuda. Bi tane içeri vermek için 5li takım 2 tane patikli tulum Hastaneden çıkarken giymesi için 10lu hastane çıkışı ❤️
Mr1517 Gamzebyr 2 takım koydum ben bir tulumlu takım koydum birde alt üstlü takım koydum zıbın bir ince koydum birde kalın koydum 4 adet koydum 2-2 bulunsun dedim
Misskokulumm Gamzebyr ben 1 tane onlu 1 tane beşli (her ikisi de 0-3 ay) 1 tane alt üst takım 1 tane patikli alt 3 adet zıbın 1 tane tulum yeter diye düşündüm
A_S_K Gamzebyr ben bir tane 5li hastane çıkışı bir tane yenidoğan alt üst takım koydum çıtçıtlı atletlerni kendim ekledim :)
Gamzebyr Bende bitane beşli yeni doğan var bitane yeni doğan tulum diğerleri hep 0 3 ay acaba büyük mü gelir diye düşünüyorum şimdi kızlar