Miirayy Derya0707 ağrılar dört gün sonra tamamen geçiyor yattiginjz yerden kalkarken ilk dört gün destek gerekiyor :)
Aleyyynavefa Miirayy ay koklastik dediginiz yerde şarıl şarıl göz yaslarim akmaya basladi hic tutamiyorum kendimi😂 ne guzel duygular yaaa Allah isteyen herkese yasatsin😍 peki bebek ciktiktan ne kadar sure sonra seni cikardilar ameliyathaneden ?
Miirayy Aleyyynavefa canimmm 🤗🤗 bebek çıktı temizlemeye götürdüler yirmi dakka sonra ben çıktım ben odaya hirdikten sonra yirmi dakka sonra bebiş geldi :)
Miirayy Superfreshlerim eğer yanınızda sizinle ilgilenecek birisi var ise kesinlikle öneriyorum yaşamaya değer :) çok rahat
Miirayy Badevehande bir haftaya birşeycik kalmıyor içiniz rahat olsun duygusallık gitmiyor ama herşeye ağlıyorum :)(
Badevehande Miirayy lohusa psikolojisi normal canım önemli olan meleğin yanında zor uykusuzsun emziriyorsun kendini bakımsız hissetmiş olabilirsin yeni ameliyattan çıktın canın yanıyor ama herşey geçecek🥰
Miirayy Badevehande aynen öyle oluyor canım herşey batıyor insanlarla uğraşmak çok zor neden sezeryan neden süt yok sakin mama verme vs vs Allah sabır versin şimdiden hepinize :)
Miirayy Badevehande aynen öyle oluyor canım herşey batıyor insanlarla uğraşmak çok zor neden sezeryan neden süt yok sakin mama verme vs vs Allah sabır versin şimdiden hepinize :)
emine45 Miirayy çok korkulacak bişey değil dyosunuz yani bebek çıktıktan sonra dikişler ne kdar sürüyor😇
Badevehande Miirayy amin canım bide 3.şahıslar var onları nasıl unuturum şimdiden başladılar sezeryan doğurursun normal beceremezsin diye hem kaynanam hem annem diyor bide asla destek olmuyorlar
20182019 Miirayy cnm agri hissedyrmsn o an benm ilki mecburi genel anezte,i oldu ama ikinci dogmmda spinal dusunyrm bebegmi gormk istyrmda oan hossedrm dye korkyrm ackcasi