yigitmom_ Dilanserdar evet canim lisedeyken 5 sene cektim en son uzun yola gittim geldim acil ameliyata alındım 18 saat yolculukta pert oldum
Dilanserdar Seyma0016 evet ya çok çirkin görünüyor intrnten baktım bebeğin yaptığı baskıdan ağrılıktan da oluyormuş hamilelilkte
cordelia Sumeyye5821 Vazelin sürebilirsiniz tuvaletten çıkarken. Dışarı çıkan şişen memelerin içeri daha rahat girmesini sağlıyor , doktorum önermişti bana.
cordelia Sumeyye5821 Bol bol su içip WC de cok kalmamaya hemen işinizi bitirip çıkmaya çalışın , incir yiyin ve günkurusu kayısı tüketin günlük, kayısıyı aksamdan suya koyup sabah uyandığında suyu ile beraber içebilirsin.
Cagla29930 Dilanserdar proctolog fitil veya krem bir de anestol krem verdi doktor bana da çok kötü şişmişti benimkisi de tuvalete küçük abdeste bile gitmek istemiyordum 3 gün de kendine geldi ilk başta işe yaramıyor zannettim ki öyle olması normalmış düzeldi çok şükür 😅
Tugce1634 Hemoclin jel.yine böyle bir forumda okumuştum iyi geliyormuş.hamilelik ve emzirme dönemine uygundur diyor.isterseniz doktorunuza danışın.
Sumeyye5821 [](https://hizliresim.com/jqpopL) cnm doktorum bunları önermiş 👍
yigitmom_ Dilanserdar Kısmen yanı şöyle soyleyeyim canim ben dış enfeksiyonlu hemoroiddi meme ucu gibi ve ceviz büyüklüğündeydi ameliyattan sonra dikisler düşünce elledigimde bile hicbir sey yoktu suan hamilelikten dolayi kabizlik sorunum var hafif ucu siser gibi olmus ama doktora sorunca normal dedi ameliyati zor ama ferahlik resmen
Fatma1663 Dilanserdar bende de vardı doktor ameliyat dedi. Bende kaplıcaya gittim 3 gün küvete su doldurup sürekli suda oturma yaptım ameliyat icin vereceğim parayı kaplıcaya verdim çok şükür iyileştim