Smraozn12 Bebegimm_20 bnde 16+5im bugun kontrolüm vardi 202gr cıktı doktor haftasına gore cok önde dedi
46_mngm_46 Canım bende iki gün önce gittim ama sormayı unutmuşum kalp atışını dinletti ilk defa bizde bugün 18 olduk ve bende çok merak ettim sormayı unuttuğum içinde çok üzüldüm 🙁
Ilknur_emin 46_mngm_46 bende bugün girdim 18 inci haftama ağrı şancı bulantı bir belirti varmı canım sende
46_mngm_46 Bebegimm_20 vermedi doktor kagıdı aldı koydu bir kenara diğer gittigim doktr lar veriyordu bu vermedi 😞
Bebegimm_20 Ilknur_emin benim tüm belirtilerim geçti hamile olduğumu bile unutuyorum bazen cok şükür iyi gidiyor 🙏🏼💙
46_mngm_46 Ilknur_emin bazen kasıklarımda oluyor agrı bulantı falan kalmadı şükür iştahım acıldı canım
Gamzeliim38 Bebegimm_20 Canım benim 20. Haftada 390 grammis 18 i hatırlamıyorum malesef ama 17 de 240 gibi biseydi sanırım
Bebegimm_20 Ilknur_emin ben hamileliğin baslarında türk kahvesinden falan tiksinmiştim şuanda onuda içmeye başladım
Sevim_13 Güzel günlerimiz kızlar 1 ay sonra ağırlaşıroz hareketler nasıl 2 güm önceye kadar arada pıt pıt atıyodu 2 gündür durdu gibi bişe 18+6yım bu arada