Mlssa Yigido ben verdim canm doğumdan hemen önce çünkü hemen gönderiyorlar 2iş günü dediler ama bana ertesi gün geldi 😊 Biraz daha bekle derim
Denizay Yigido şerbeti bilmiyorum da şerbet icin küpler vardı suyla karıstırılan. Lohusayken misafirlere yapmıstım ama ben icemedim hatırlamıyorum o yuzden
1ogrencianne Yigido kırmızısını aldım daha denemedim ama bence güzeldir fiyatı çok uygundu denemek istedim doğumdan sonra gelenlere dağıtacağız 😊
Gunesimveben Yigido cikolatalari buzdolabinda muhafaza ederseniz bozulur.dha once ulkerdr calismistim ordan biliyorum. Gunes almayan bi yere koymaniz yeterli.
Fatma1663 Yigido ben o kadar çok verdim ki kalitesi çok güzel fiyatları da uygun. Her özel günde sipariş veriyorum. Şimdi ikinci doğumum hastane için tekrar sipariş vereceğim
Yigido Fatma1663 siparis konularda biraz şansızim ama bi nevi olsada rahatlattiniz beni hepinize tesekkurler arkadaslr 🙏🏻😘🤝🏻
Slinn Fatma1663 hangi kargoyla gönderiyorlar peki? Normal kargolar şubeye geldikten sonra bir iki günde dağıtımı anca yapıyorlar ya ondan sordum bide haftasonuna denk gelirse felan sıkıntı olurmu acaba
Yigido 1ogrencianne metal yuvarlak kutu 70 adet madlen + kolonyalı olanindan verdim bende mavi renk gorunusu guzel ama
1ogrencianne Yigido aynen ben de ondan aldım 70’li mavi kolonya hediyeli tadı da çok güzel denedim hemen 😂