Anm Linatosun ben işl oglumda yapmışdılar hatda genişletmek için dr 2,3 parmagıyla yapmışdım çok canım yanmışdı, şimdi bu formuda gördüm aklıma geldi yine yhaa banada yapıcaklar🥺🥺
1ogrencianne okyanustakibulut doktor birkaç parmağını kullanarak vajinal muayene ile rahimdeki çatı kemiğinin normal doğuma uygun olup olmadığını kontrol ediyor. Parmakları rahat hareket edebiliyorsa doğuma müsait olduğunu söylüyor. 😊
Kumru_ Linatosun 30.haftamda catı muayenesi olmustum hiç beklediğim gibi zor bişey deildi ama ağdayı bilemicem😅
okyanustakibulut 1ogrencianne sagol canim bu kacinci haftada oluyor ve cok zorluyor mu can yakiyor mu😣
Ekim8 Kubos58 ya ben geçen hafta çatı muayenesi oldum neden canım acıdı valla bir çığlık attım ve nedense çok korktum o günden beri doğumdan da korkuyorum benki simir testini yaptirdigimda hiç acıma hissetmemiştim
Havva57 Çatı muayenesini herkesten dinleyerek gittim içimde bir korku oluştu haliyle ama hiç korkulacak gibi değil dün oldum 5 dk bile sürmedi çok kolaydı korkulacak bişey yok yani, ağda olayında eğer evde sen alırsan işkence ama kuaföre gidersen 10 dakika o yüzden ondan da hiç korkma problem yok yani☺️
Duygu_lu Linatosun 😂😂😂 Allahım benzetmeye bak 🥴 ikiside kolay korkma can getireceksin dünyaya çatı ağda nedir 👍🏼 Bir anlık acı okadardq olsun anne olmak
Linatosun okyanustakibulut İstersen açtığım.postu bı defa oku canım kizlar sağolsun deneyimlerini yazmışlar
1ogrencianne okyanustakibulut korkma canım kendini kasarsan acır ben bilemedim kastım kendimi ama 1 dk bile sürmüyor çok kısa. Bittikten sonra acısı anında kayboluyor. Bana 38. haftada yapmıştı. 39’da yapan da varmış. 😊
okyanustakibulut 1ogrencianne sagol canim neyseki benim daha cok var ama insan ilk olunca herseyden korkuyo
1ogrencianne okyanustakibulut aynen bnm de ilk normal doğum diye çıktık yola buradaki hikayeleri okuyup cesaretleniyorum :)