Linatosun canım bak ben cuma günü kontrole gittim doktor seni bugün muayene edelim mi dedi bende şimdi belli etmiycem ya :) aa olur tabi dedim ama içim Yusuf Yusuf 😂 odada kayınvalidem ve eşim de var çünkü artık son haftalar diye onlarda geldi. Neyse doktor önce ultrasonla kontrolllerini yaptı sonra dediki bebek çok aşağıya inmiş baya kafası nerdeyse dayanmış dedi. İdrar torbana baskı yapıyor dedi bende de o ara nasıl bi sıkışma hissi anlatamam artık muayenenin heyecanından mı bilmiyorum WC ye gitmem lazım dedim git gel bekliyorum dedi. Korkmuyorsun dimi dedi, ben yine tabi burnum havada 😂 yok canım doğurucam nerdeyse ne korkusu dedim😂 gittim geldim neyse arada bi paravan var çatala çıkıcam , eşim dışarı çıkmış zaten kayınvalidem oturuyor orda ama beni görmüyor. Doktora işaret diliyle kayınvalidemi gönderir misiniz yapıyorum 😂 hani olur da bağırırsam falan duymasın diye😂 kadın çıktı neyse bende çatala çıktım doktor o arada kayınvalidemi falan soruyor kafamı dağıtmak için , 2 parmakla yaptı bi an kastım kendimi gerçekten ayaklarımla çatalı zorladığımı hatırlıyorum sonra derin bi nefes aldım sakin ol dedim içimden ve bitmişti yani. Hiç acımıyor kendini kasma , hatta ben bizimkiler odada diye daha çok kasıldım bence doktor da o yüzden kafamı dağıtmak için sorular sordu. Ayrıca seni baya zorladım dedi açılmanı desteklesin diye ama ne yazık ki yarım cm kadar anca açıklık varmış 🤦🏼♀️