Melikeb19 Keremeral bence al bi marka olan gebeliği yok gibi negatif çıkarıyor genelde. Hcg çok düşükse falan. Olmadığı halde var gibi çıkaracağını düşünmüyorum. Silik çizgi var bence hamilesiniz kan testi verin bence 😍
Alismomi Keremeral hayırlısı olsun çok sevindim senin adına canım💜 bizler için de dua et bebişlerimiz olsun🥰
Nursubasi Keremeral canımm çok mutlu oldum seni hep görüyordum buralarda rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin bebeğini bizedee çok dua ett inşallah 💋🤲🏻❤️💐💐💫
DiplomaliEvHanimi Nursubasi goruyomusun goz aşinaligi oldugumuz bicok bekleyen anne oluyo 🥰 İnsallah bizede nasip olur 🥰🥰
Minikmucizem_ Keremeral cok sevindim adiniza isteyen herkese nasip olsun. Hayirli olsun insallah bundan sonrada guzel haberler alirsiniz 😊
Nursubasi DiplomaliEvHanimi inşallh kuzucum ya bu ay ebru hanımdan ovulasyon testi aldım yarın kargom gelecek inşallah umutluyum bu ay 😂😂🙈❤️
Fatma_mhmt Keremeral benimki de tam bu şekil oldu çok şükür 20 haftalık hamileyim inşallah senin de vardır
Nariel86 Keremeral bence var çünkü aynısı benim de oldu hatta yok diye çok uzulmustum ama sen yine de kan testi yaptır
Annemmm2 Keremeral sizi burada hep görüyorum adınıza cok sevindim 🙏 Saglıkla kucagınıza alırsınız insallah. Darısı diger isteyenlere ❤️😊