Gulsengoksun 25 haftalık gebeyim ilişkiye girerken beyaz şeyler geliyor normalde akıntım çok az oluyor ama ilişki esnasında hem pis kokuyor hemde aşırı geliyor eşim tiksiniyor bunu yüzünden anlayabiliyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapabilirim 😔 Temizliğime çok dikkat ediyorum
Sadiyy35 Gulsengoksun mantar galiba canım bende de oluyordu ilaç kullandım sadece o beyazlık geçti akıntı ve koku hala var koku eskisi gibi ağır değil hafifledi
sdsd Gulsengoksun beyazlık mantar olabılır ,vajinal muayene yapılmasını önerirrim, eğer mantar varsada esınızınde tedavi olması gerektiğini duydum korunmasızsa ilişki ise, yoksa esınıze gecmiş olur,sizde yine tekrarlar
Ozican Gulsengoksun benim akıntım vardı beyaz kokulu cinsel münasebet yaşamıyorum eşimle aylardır hatta doktor muayene etti ama ne mantar ne başka bişey. Hamilelikte çok normal dedi.Kokusu beni rahatsız ediyor dedim fitil verdi düzeldi şimdi çok şükür.
Gulsengoksun Muallimehanim Doktora göründüm mantar falan yok enfeksiyon da yokmuş hamilelikten büyük ihtimalle ama eşimle çekinerek ilişkiye giriyorum o zaman geliyor çünkü
Ayse2161 Gulsengoksun bende de aynen.akıntım normal zamanda orta düzeyde örün tıkanacak ilişkiden sonra yeşilimsi beyazımsı parça parça akıntı geliyor sonra duruyor anlamadım doktora gidince soracam