Ozgok01 Merhaba sivas medicana kadın doğum muayene ücretleri hakkında bilgisi olan varmı ? Varsa hangi doktora gidiyorsunuz ?
Bsrkoc Ozgok01 sultan hanıma gidiyorum ve çok çok memnunum ücreti 115 tl ama bizim indirimimiz var 95 tl tavsiye ederim çok tatlı bi doktor
Dumanzeliha 115 lira muayne ucretleri eger ekstra indiriminiz yoksa. Benim doktorum Gultekin bey gayet memnunum.
NurEto Bsrkoc ben henüz hamile değilim hamile kalamıyorum bende üniye savas beye gidiyordum ama bazı değerler yüksek çıkınca endokrine devam ediyorum
Ozgok01 Bsrkoc sultan hanima gideceğim bende evet cok tatlı instagram üzerinden görüştük pazartesi gideceğim inşallah teşekkürler 🌸 🥰
Ayse08emre NurEto canım savaş bey nasıl ilgilimi ben ona başlamayı düşünüyorum bu Arada kerime hanım iyi gebe kalmakta sorun yaşıyorsan bende polistk vardı gittim ay verdiği ilaçla kaldım
NurEto Oryon yok ama kuzenim çekindi kanallar içinse bayıltıyorlar ilaç veriyorlar alttan kanal tıkalıysa açılıyo
Oryon NurEto son olarak bir de onu yapmak istiyorum tüp bebek düşünüyoruz eşimle kuzenin soylenismiydi fiyatini hatırlıyor musun
NurEto Ayse08emre savaş bey çok iyi bi insan hekimliği de öyle ve hemşire olmadan kesimle yalnız girmiyo içeri seninle