vissnelinutella kızlar bu zamana kadar ara ara göğüslerim de yumuşama oluyordu suanda daha fazla yumuşadı ve sanki küçüldü sizde durumlar ne acaba
Superfreshlerim vissnelinutella 19+5im göğüslerimle ilgili hiçbirşey yaşamadım, ne ağrı sızı, ne renk değişikliği ne de büyüme. Bir sorun var diye korkuyordum anneminde 6. Aydan sonra olmuş biraz rahatladım
vissnelinutella vissnelinutella Zeyd22 kasık yada bel ağrınız var mı ne durumdasınız herseyden korkar oldum bende
Ozlembjk vissnelinutella merhaba bende yeni 20.haftaya girdim hamileligimin başından beri hassasiyet var ve son 2 haftadir sanki büyümüş gibi hissediyorum demekki her kadinda farkli reaksiyon veriyor vücut bakalim hakkimizda hayırlısı
Minikmucizem_ vissnelinutella tam 18 haftalik olduj bugun. Benimde oyle ara ara yumusuyo 2 gun sonra bakiyorum tekrar sertlesmis. Bazen agrisi geciyo ertrsi gun tsort bile degse aciyo degiskenlik gosteriyo yani normal bisey bu sorun etme
Kizkalesi vissnelinutella canım benim göğüslerim 10.haftadan beri yumuşacık yani gebelikten önce nasılsa öyle 21 haftalık gebeyim
Rbs111 vissnelinutella benim o haftalarda tüm ağrım sızım geçmişti yumuşacık olmuştu normal canım vücud alışıyor artık hormonlara 😍