Yasinfaluk Kızlar moralim çok bozuk 38+2 günlük hamileyim az önce doktordan geldim doğuma dair hiçbir belirti yok. Geceleri alt tarafa doğru baskilamasi oluyor bebeğin ama başka bişey yok. Doktor acilmanin da olmadığını söyledi ve bebek kilolu 3700 şu an. Böyle giderse bir hafta daha bekleyelim sezaryen olabilir yine açılma olmazsa diyor ne yapmam lazım normal doğum olabileceğine gerçekten kendimi inandirmistim 4 kiloyu geçerse sezaryen kabul etmeli miyim doktorum normal doğum yanlısı biri ana riske de atmak istemiyor haftaya 40 olucaz zaten. Açılma olmasi icin neler yapmalıyım ki
sevval55 Yasinfaluk cinsel iliskiyi sordun mu ccanım cunku son haftalarda iliski açılma yapıyor. Hurma tüketebilirsin bol bol çömelme squat hareketleri yapabilirsin
Iremgokce Yasinfaluk 4kg normal doğum yapan okudum burda canım sezeryan yerine suni ile doğumu başlatmasını isteyebilirsin
Yasinfaluk sevval55 cinsel ilişki de bir sıkıntı yok demişti bende sormadim tekrardan hareketleri de yapıyorum ama bir şey olduğu yok sağ bacağımda sinir sıkışması olmus biraz o beni zorluyor hareketler konusunda sadece
anapanda12 Hurma yemek ada çayı içmek çömelip kalkmak merdiven inip çıkmak ilişki yaşamak bunlar en bilinenler
Yessimy Ben şu an 38+5'teyim doğuma dair hiç belirtim yok günde 3 saat tempolu yürüyeceksin dedi doktorum
Yasinfaluk Iremgokce onu dedim zaten de hiç açılma olmazsa denemek bir ise yaramaz diyor suni denemek için de az da olsa bir açılma lazım diyor bakalım kismet artik cumayi bekliyorum belki biraz açılma olur
SeldaAtilla Benimde acilmam 2cm kadar varmis dun oglen nişanimda geldi muayeneden sonra ama bebek kanala girmemis. Pazartesi randevumuz var o zamana kadar dogurmazsam pazartesiden sonraya beklemenin anlami yok dedi.acaba suni sanciylami baslatacak dogumu yoksa sezaryenmi dicek? Bebek kanala girmediyse suni sanci baslandignda kanala girer degilmi
Yasinfaluk SeldaAtilla bilmiyorum ki kanala girer mi ama biraz açılma varsa suni sanci denenebilir diye biliyorum
dvran22 SeldaAtilla canım sancı esnasında bebek kanala girebilir veya suyun gelince de bebek kanala girebilir o yüzden bekle 😊bende 39+1 oldum dün muayene oldum çatı müsait ama bebek çok yukarıdaymış açılma hiç yokmuş